FiltaFry oli “vihreä” yritys jo kauan ennen kuin tätä ilmaisua alettiin käyttää.

“Mikään ei muutu, ellet sinä itse muutu!” Me FiltaFry:lla olemme vakuuttuneita siitä, että ympäristönsuojelu alkaa meistä itsestämme. Siksi pyrimmekin jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja palvelujamme yhä ympäristöystävällisemmiksi. Haluamme toimia paremman ja puhtaan ympäristön hyväksi yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Siksi tarkistamme säännöllisin väliajoin ja huolellisesti, että tarjoamamme tuotteet ja palvelut todella lisäävät asiakkaidemme yritystoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta.

Missiomme

Yksi päämääristämme on vahvistaa ympäristötietoutta ja tukea asiakkaitamme heidän pyrkimyksessään harjoittaa vastuullista yritystoimintaa.

Tiesitkö jo, että …

  • kierrätetyn kasvirasvan palamisprosessissa – toisin kuin dieselin palamisprosessissa – ei synny haitallista rikkidioksidia (SO2)?
  • dieseliin verrattuna kasvirasvojen kierrätysprosessi päästää ympäristöön 80 % vähemmän hiilidioksidia?
  • biodieseliä käyttävät ajoneuvot tuottavat n. 50 % vähemmän hiilimonoksidia (CO) kuin tavanomaiset dieselajoneuvot?
  • kierrätetystä paistoöljystä vapautuu ympäristöön vähemmän syöpää aiheuttavia hiukkasia ja polysyklisiä aromaattisia hiilivetyjä (PAH) kuin maaöljypohjaisesta dieselistä?

Vastuullisuus kunniaan

Me arvostamme sitä, että asiakkaamme luottavat meihin ja säästävät luontoa kierrättämällä paistoöljyn. Me haluamme tukea ja auttaa asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti jatkossakin ja teemme tämän mielellämme tunnetuksi myös mediassa.