FiltaFry on ympäristöystävällinen, liikkuva palvelu, jossa alan ammattilainen tulee paikan päälle hienosuodattamaan paistoöljyn ja puhdistamaan rasvakeittimet tyhjiömenetelmällä. Lisäksi FiltaFry tarjoaa rasvakeittimiin liittyvän täyspalvelun. Ammattilaisen suorittama säännöllinen suodatus pidentää paistoöljyn käyttöiän kaksinkertaiseksi, mikä säästää kustannuksia huomattavasti.

Juuri tähän tarkoitukseen kehitetty hienosuodatusjärjestelmä pumppaa rasvan keittimestä käyttölämpöisenä. Kiintoaineet ja terveydelle haitalliset hiilijäämät suodatetaan pois. Rasvakeittimen puhdistuksen jälkeen suodatettu, puhdas rasva johdetaan takaisin keittimeen, joka on heti käyttövalmis. Suodatus ja puhdistus kestävät n. 20 minuuttia, joten keittimen käyttö keskeytyy vain lyhyeksi aikaa.

Vasemmalla: paistoöljy ennen suodatusta Oikealla: paistoöljy suodatuksen jälkeen Vasemmalla: paistoöljy ennen suodatusta Oikealla: paistoöljy suodatuksen jälkeen

Palveluihin sisältyy haluttaessa myös keittiötarvikkeiden, -vaatetuksen, siivousaineiden ja uuden paistorasvan tai -öljyn toimitus. FiltaFry huolehtii myös käytetyn paistorasvan kierrätyksestä, jonka lopputuloksena valmistuu biodieseliä.

FiltaFry:n ansiosta sinun ei ravintolayrittäjänä tarvitse varastoida tarpeettomia määriä rasvaa ja keittiösi tehokkuus lisääntyy.

Miten palvelu toimii?

TPM-arvojen (Total Polar Materials) mittaus TPM-arvojen (Total Polar Materials) mittaus

Rasvan pumppaus, suodatus ja takaisin johdattaminen Rasvan pumppaus, suodatus ja takaisin johdattaminen

Rasvakeittimen, lianerottimien ja reunojen puhdistus Rasvakeittimen, lianerottimien ja reunojen puhdistus

Täyttö ja uuden rasvan lisääminen Täyttö ja uuden rasvan lisääminen

Edut FiltaFry

Kustannukset

Kustannukset

Säästät jopa 50 % kokonaiskustannuksista.
Laatu

Laatu

Aina puhdas, suodatettu öljy takaa parempilaatuisen ruoan.
Käyttöikä

Käyttöikä

Voit käyttää paistoöljyä kaksinkertaisen ajan laadusta tinkimättä.
Ympäristö

Ympäristö

Jätemäärä vähentyy puoleen entisestä ja pienentynyt kuljetustarve säästää luontoa.
Hygienia

Hygienia

Me huolehdimme rasvakeitinten puhdistuksesta ja teemme tämän epämiellyttävän, likaisen ja vaarallisen työn puolestasi.
Terveys

Terveys

Hiili on haitallista terveydelle. Käyttämämme suodatinmenetelmä poistaa 99 % paistoöljyn hiilijäämistä. Näin saadaan terveellisemmät tuotteet ja parempi paistotulos.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Lähetä meille sähköpostia info@filtafry.eu tai soita, puh. __.